Vertel een vriendin  

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Privacyverklaring TalentWoman

Over ons
Talentwoman en TalentProfs
Veerweg 2,
5317 KV
Websites: www.talentwoman.nl , www.talentprofs.nl
Email: nelly@talentwoman.nl
KvK-nummer: 20108217
BTW-nummer: NL1599.70.301.B01

Welke persoonsgegevens wij verzamelen
Gegevens over geslacht, naam, adres, postcode en woonplaats als je je ergens voor inschrijft
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Betalingsgegevens bij automatische incasso
• IP-adressen worden automatisch verzameld in de log van onze websites
• Statistische gegevens over het gebruik van onze websites via Google Analytics
• Statistische bezoekersgegevens via sociale media, zoals Facebook en LinkedIn

Waarom wij persoonsgegevens verzamelen
• Als je een bestelling plaatst via onze website
• Het kunnen bieden van onze opleidingen
• Voor automatische incasso
• Om contact op te nemen n.a.v. een verzoek daartoe via de website of op een andere manier
• Het registreren voor een nieuwsbrief
• Het versturen van promotiematerialen
• Het aanmaken van een account
• Het verlenen van toegang tot een afgesloten gedeelte van de website
• Het bijhouden van statistieken over bezoekers van de website
• Het identificeren van betrokkenen wanneer zij hun rechten onder de privacywetgeving uitoefenen;
• Het vorderen van nakoming van een overeenkomst;
• Het uit handen geven van een vordering op nakoming van een overeenkomst;
• Het voeren van rechtszaken;
• Geautomatiseerde beslissingen;

Wij verzamelen persoonsgegevens op de volgende gronden:
• Noodzaak voor uitvoering overeenkomst
• Wettelijke plicht (bewaartermijnen boekhouding)
• Toestemming

Wat er gebeurt als je persoonsgegevens niet wilt delen
Als je je persoonsgegevens niet wilt delen, dan is het niet mogelijk om bij ons opleidingen of cursussen te volgen. Verder kun je dan onze nieuwsbrieven, tips en vacatures niet ontvangen.

Gegevens die online worden gepubliceerd
Alleen als je toestemming geeft om je evaluatie van je opleiding te publiceren op onze websites en in onze nieuwsbrieven, dan doen we dat met je naam en, alleen als je dat wilt, je profielfoto. Dat betekent dat je naam en eventuele profielfoto ook kunnen verschijnen in zoekmachineresultaten. Anonieme evaluaties worden niet gepubliceerd.

Cookies
Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine tekstbestandjes op onze websites die verschillende functies hebben. Wij gebruiken:
• Functionele cookies om de website goed te laten functioneren
• Analytische cookies om website bezoeken te kunnen meten, dus anonieme statistieken
• Social media cookies zodat we weten hoeveel website bezoek we krijgen vanuit welke sociale media
• Tracking cookies waarmee advertenties kunnen worden afgestemd met het type website bezoekers. Zo gebruiken wij Facebook pixels en pixels voor Google advertenties.
• Cookies voor de chatfunctie op wmotraining.nl.

Statistieken
Onze websites houden via Google Analytics statistieken bij van:
• Aantallen bezoekers per maand en per jaar
• Bronnen waarmee bezoekers ons hebben gevonden, zoals andere websites, sociale media of organisch bereik
• Hoe vaak de websites zijn bekeken
• Hoe lang de websites zijn bekeken
• Bounce percentages

Nieuwsbrief
TalentWoman en TalentProfs sturen nieuwsbrieven aan klanten, relaties en potentiële klanten (prospects). Dit gebeurt alleen als de betreffende personen zich hiervoor hebben ingeschreven. Uitschrijven kan op ieder moment via de link onderaan de nieuwsbrieven of in een reply per mail.Bij uitschrijven via de link gebeurt dit automatisch via ons systeem Autorespond. Bij uitschrijven via een reply zorgt onze assistente ervoor dat dit in ieder geval binnen twee dagen gebeurt.

Delen met derden
Persoonsgegevens van cursisten worden gedeeld met:
• Onze virtual assistant
• Onze docenten
• Payment service provider (Mollie) bij IDeal betalingen en periodieke betalingen
• Onze accountant (facturen in de boekhouding) en het boekhoudprogramma (MoneyBird).
• Onze relatiebeheerders die de intakes doen en prospects beheren
• Onze marketing medewerkers, voorzover mensen reageren op social media posts
• Onze hosting provider voorzover het om (cijfermatige) logs van websites en leeromgeving gaat, evenals IP adressen
Met deze partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten. Zij mogen de gegevens niet voor hun eigen doeleinden verwerken.

Gegevens buiten Europa
Voorzover nodig wordt gebruik gemaakt van providers van buiten Europa. Denk daarbij aan Google en Dropbox. Zij beschikken over een EU-US Privacy Shield.

Bewaartermijnen
Onze bewaartermijnen zijn:De wettelijk verplichte termijn van 7 jaar voor zaken die samenhangen met onze boekhouding: identificatiegegevens, financiële bijzonderheden en alle contractuele gegevens met betrekking tot deelname aan onze opleidingen en cursussen.

Beveiliging
Wij hebben de volgende maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen:
• Een betaalde en beveiligde Bullguard zie privacyverklaring: https://www.bullguard.com/nl/about/privacy-policy?lang=nl-nl
• SSL certificaten op al onze websites en leeromgevingen
• De leeromgevingen en websites bevinden zich in een private server van onze webhost
• Onze software leveranciers hebben allen een EU-US Privacy Shield
• Onze software leveranciers hebben een privacy statement
• Privacy verklaring van Microsoft is te vinden via https://privacy.microsoft.com/nl-nl/privacystatement
• Met al onze medewerkers, zijnde collega ondernemers, hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten

Rechten
Rechten van ons klanten en relaties ten opzichte van TalentWoman of TalentProfs als verwerkingsverantwoordelijke:
• Recht op inzage
• Recht op rectificatie
• Recht op gegevenswissing (recht om vergeten te worden). Dit is niet helemaal mogelijk na bestelling van een van onze producten. Voor boekhoudgegevens hebben wij op grond van fiscale wetgeving een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.
• Recht op beperking van verwerking
• Rectificatie, wissing en beperking worden ook doorgegeven naar onze verwerkers
• Recht op dataportabiliteit
• Het recht van verzet tegen geautomatiseerde beslissingen;
• Recht om toestemming te allen tijde in te trekken
Je kunt deze rechten uitoefenen door kenbaar te maken wat je wilt via een mail naar nelly@talentwoman.nl

Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over jouw gegevensverwerking. Maar graag horen wij jouw klacht als eerste, zodat we samen jouw klacht kunnen oplossen.

Wijzigingen
Wij hebben het recht om deze privacyverklaring van tijd tot tijd te wijzigen. We raden je daarom aan om deze regelmatig te raadplegen. Inhoudelijke wijzigingen zullen wij vermelden via onze nieuwsbrief.