Moment voor Mama

Maak een afspraak om je verhaal te delen.


Bestel jouw boek

Mama pubert mee is hèt boek voor moeders met pubers. Hierin sta jij als moeder centraal in plaats van je puber. Het laat zien hoe je vol energie en zelfvertrouwen met je pubers om kunt gaan.


Lezing

Boek een lezing; mama pubert en ontdek hoe je als moeder vol zelfvertrouwen je pubers kunt inspireren.


TalentCompass

Het TalentCompass brengt je aangeboren talenten in beeld. Hij laat zien waar je van nature goed in bent, waar je blij van wordt en wat je energie geeft.


Verder op je eigen pad

Wanneer je het boek: Mama pubert mee hebt gelezen en je voelt dat dit het moment is om stappen te zetten en jezelf verder te ontwikkelen en je eigen leven weer op te pakken.


Anderen begeleiden

Wil jij graag anderen blij maken en ze helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen? Dan is de training positief coachen iet voor jou. Je legt een stevige basis om als coach aan de slag te gaan.


Inspiratie avond

Laat je inspireren door het werken vanuit talenten, de positieve psychologie, een andere kijk op zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en leer een nieuwe werkvorm.

Vanaf 4 personen kun je de inspiratieavond ook in jouw thuis laten plaatsvinden. Mail voor de mogelijkheden naar nelly@talentwoman.nl

 


Talentenscan Training

De Talentenscan helpt je je cliënten sneller weer op het goede spoor te zetten. Het geeft inzicht in wie je cliënt van nature is, waarom hij problemen heeft en hoe dit vanuit talent op te lossen.

Dinsdag 13 en 27 maart, 17 april, 15 mei, 5 en 19 juni 2018


7 dagen zelfvertrouwen: gratis challenge

In 7 dagen je zelfvertrouwen verbeteren samen met andere vrouwen.

Start:  woensdag 4 april t/m 13 april


Boek: Mama pubert mee

Het boek: Ik wil het anders! ligt begin oktober in de winkels.In de media

TalentWoman is in de media te vinden. Lees hier het artikel: aan de steiger in de Telegraaf van 10 maart. Lees hier het artikel: ... in de Flair


Persoonlijke coaching

Op diverse locaties in het land.


Recensies

Hier staat een overzicht van de recensies van het boek: Mama pubert mee.


TalentCompass voor lezeressen

Als lezeres van het boek: Mama pubert mee krijg je korting van € 100,- op een TalentCompass. Je betaalt € 150,- in plaats van € 250,-