Vertel een vriendin 

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Moment voor Mama gesprek

Moment voor Mama gesprek

Het gesprek waar jij centraal staat, nu met speciale aanbieding

Dit gesprek geeft je een heldere analyse van de oorzaak van jouw onrust, stress of onzekerheid. Het geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om zowel goed voor je gezin, als goed voor jezelf te zorgen. Je krijgt tips hoe jij op korte termijn meer rust en waardering kunt ervaren.

Lieve moeder,

Je bent niet alleen. Veel moeders zijn moe en hebben moeite met ontspannen. Hun kinderen gaan voor alles en ongemerkt geven ze zichzelf weg en worden ze onzeker. Op zo'n moment is het lastig om je niet te vergelijken met andere moeders die het zo goed voor elkaar lijken te hebben.

Bovendien is er meer dan alleen je kinderen, je wilt tijd besteden samen met je partner, het goed doen op je werk, een leuke collega zijn, attent zijn naar je vreindinnen en samen leuke dingen doen, aandacht aan je ouders besteden etc. etc.

Je vraagt je af hoe andere moeders dit doen. Je praat er niet snel met anderen over omdat je vindt dat je niets te klagen hebt. Iedereen is gezond en je hebt alles wat je hartje begeerd.

Als ruim 22 jaar begeleid ik moeders met pubers bij het verminderen van hun stress en het hervinden van hun zelfvertrouwen zodat ze, ook los van hun moederschap zelfvertrouwen en waardering in hun leven ervaren.

Ben jij eraan toe om het leven van jou en je gezin een postieve boost te geven?

Dan is het moment voor mama gesprek voor jou!

Aanbieding: je betaalt nu maar € 98,- ipv € 168,- voor jou Moment voor Mama gesprek
Klik op de knop bestellen om je aan te melden voor jouw Moment voor Mama gesprek. Vul je persoonlijke gegevens in en geef in het vak opmerkingen aan waar je op dit moment tegen aan loopt. Ik neem binnen 2 dagen contact met je op om de afspraak te plannen.

Waarom nu dan tijdelijk zo'n grote korting, waardoor je slechts € 98,- betaald?
Ten eerste omdat ik weet hoe lastig het is om weer in beweging te komen als je niet lekker in je vel zit. Overzicht krijgen en de eerste stap zetten is oh zo belangrijk, maar ook moeilijk. Ik gun iedere vrouw een ontspannen leven met zelfvertouwen en voldoening. Pas dan kun je er ook helemaal voor je gezin zijn.
Ten tweede verwacht ik dat de afgelopen coronaperiode je extra stress of onzekerheid heeft opgeleverd. JIJ hebt voor iedereen gezorgd en jezelf weggecijfert. Het is belangrijk dat je je eigen leven weer oppakt, de stress ontlaad en keuzes maakt waar jij blij van wordt en jouw leven mooier maakt.
Ten derde hoop ik dat dat het Moment voor Mama gesprek je enthousiast maakt voor mij en TalentWoman. Zodat ik je wellicht nog verder mag helpen, om echt in actie te komen en mijn adviezen ook echt op te volgen. Maar dat hoeft natuurljk niet. Je kunt ook zonder mijn hulp aan de slag gaan met inzichten en praktische adviezen uit het Moment voor Mama gesprek

 

Praktische gegevens Moment voor Mama gesprek

 • Kosten: op dit moment € 98,- in plaats van € 168,-
 • Duur: 50 minuten tot een uur. Mocht je behoefte hebben aan meer dan maken we daar concrete afspraken over
 • Locatie: achter je computer. ik gebruik ZOOM voor mijn online gesprekken. We kunnen elkaar zien en horen, het scheelt reistijd en past binnen het huidige coronabeleid
 • Wanneer: ergens in de aanomende weken; afhankelijk van mijn en jouw agenda. Ik heb in de aankomende maand extra ruimte vrij in mijn agenda voor de afspraak met jou. De datum wordt geprikt na betaling.

   

  Vind jij het nu tijd om keuzes te maken waar jij en je gezin blij van worden. Meld je dan NU aan voor jouw Moment voor Mama gesprek.

  Aanmelden voor jouw Moment voor Mama

  Klik op de knop bestellen om je aan te melden voor jouw Moment voor Mama gesprek. Vul je persoonlijke gegevens in en geef in het vak opmerkingen aan waar je op dit moment tegen aan loopt. Ik neem binnen 2 dagenn contact met je op om de afspraak te plannen.

 • Bestellen