Vertel een vriendin  

Vertel een vriendin


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Ik wil het anders!: boek

Ik wil het anders!: boek

Ik wil het anders!

Een boek in wording.
Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor de inspiratie en verhalen mail. Klik hieronder op de knop aanmelden en vul je gegevens in.

Alvast een voorproefje van de achterflap:
Herken je dit ?
Je werk levert je weinig voldoening op en je kinderen hebben je minder nodig.
Je wilt meer energie, ontspanning en balans in je leven.
En je wilt iets betekenen voor anderen.

Je voelt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging, een volgende stap in je ontwikkeling. Je hangt het (nog) niet aan de grote klok, maar "je weet dat je, het anders wil". Maar hoe en waar begin je ?

De praktische opdrachten en verhalen in dit boek helpen je met het helder krijgen van wat "dat andere" is en hoe dat eruit ziet. Het geeft je daarnaast meer inzicht in jezelf en je krijgt inzicht in jouw unieke talenten. Duik in de opdrachten en ervaar hoe jij je leven makkelijker, mooier en meer de moeite waard kunt maken. Op een actieve en leuke manier.

Dit boek laat je ook ontdekken dat "meer energie krijgen" en "je goed voelen" niet ingewikkeld hoeft te zijn. Het brengt je in beweging en geeft je meer helderheid in wat je kan en wil met je leven. Hoe je keuzes maakt die bij jou passen en hoe je stap voor stap meer flow en geluk in je leven brengt.

Nelly ter Voert is gespecialiseerd in talentcoaching. Ze laat vrouwen en kinderen de helende werking ervaren van "echt jezelf zijn" een thuiskomen bij zichelf en hun oerkracht. Dit doet ze vanuit haar bedrijven TalentWoman en TalentKids. In dit boek deelt ze haar everaingen van de afgelopen 20 jaar.

Nelly kijkt met een positieve blik naar het leven zonder uitdadigngen te vermijden of te verbloemen. Ze woont op het water, geniet van het avontuur en de vijrheid in haar leven. 's Zomers vaart ze maandenlang met  "De Perla", haar man en hun honden. Ze houdt van koken, pure chocolade en alles wat aquablauw is.


inschrijven
Plaats
Het boek: Ik wil het anders! ligt begin oktober in de winkels.